Bylinky s cibulkou 60 g GREŠÍK Dobré koření
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.
Balení: 60 g
Související produkty

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Podobné produkty

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...