Bylinky s cibulkou 60 g GREŠÍK Dobré koření
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.
Balení: 60 g
Související produkty
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Podobné produkty
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g