Bylinky do polévky 100 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
Balení: 100 g
Související produkty

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Podobné produkty

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g