Bylinková sůl s pepřem 40 g GREŠÍK Dobré koření
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu.
Balení: 40 g
Bylinková sůl s pepřem 40 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: jedlá sůl (max. 30 %), pepř 27 % (černý, bílý, zelený), česnek, bylinky 13 % (oregáno, bazalka, majoránka, pažitka, tymián, rozmarýn, petržel), cibule, chilli, pepř růžový, anýz, slunečnicový olej
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g
Podobné produkty
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g