Bobkový list celý 10 g GREŠÍK Dobré koření
Laurus nobilis
Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny.
Balení: 10 g
Bobkový list celý 10 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: list vavřínu
Bobkový list se používá hlavně jako koření v polévkách, omáčkách, marinádách a jiných pokrmech, zejména v evropské a středomořské kuchyni. Je také oblíbenou přísadou do gulášů a vývarů v maďarské kuchyni.
Bobkový list obsahuje mnoho užitečných látek, jako jsou éterické oleje, flavonoidy a třísloviny. V tradiční medicíně se také používá k léčbě různých zdravotních problémů, včetně trávicích problémů, bolestí hlavy a svalových křečí.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Podobné produkty

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g