Americké brambory 60 g GREŠÍK Dobré koření
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl.
Balení: 60 g
Americké brambory 60 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: mořská jedlá sůl (max. 40 %), lahůdková paprika, česnek, pálivá paprika, černý pepř
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Podobné produkty

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g